Info over logo en ontwerp

Om kwalitatief drukwerk te bekomen zijn enkele zaken belangrijk

Voorwaarden voor logo's en afbeeldingen

Bruikbare logo's en afbeeldingen zijn een must voor geslaagd drukwerk. Daarom graag volgende richtlijnen aanhouden:

  • Logo's worden aangeleverd als vectorieel bestand (.eps), tekst idealiter ook. Hierdoor kan de studio zonder beperkingen en zonder vervormingen het ontwerp klaarmaken. 
  • Foto's hebben minimum het formaat zoals ze gedrukt moeten worden en een resolutie van 300dpi. Een .png-bestand in CMYK of zwart-wit levert de beste kwaliteit op.

Van ontwerp tot eindproduct

  1. Onze ontwerpstudio controleert alle aangeleverde bestanden zowel op kwaliteit (resolutie) als op eventuele druktechnische beperkingen. Elk materiaal en drukprocedé heeft namelijk zijn beperkingen. Met onze jarenlange kennis kunnen we inschatten of het ontwerp mogelijk is en of het het gewenste resultaat zal opleveren.
  2. Indien nodig nemen we met u contact op.
  3. Nadat we bruikbare bestanden ontvangen hebben, ontvangt u een proef (pdf-bestand).
  4. Zodra u de proef goedgekeurd heeft, plannen wij uw order in.

Hou altijd in gedachten dat het materiaal van het product invloed heeft op drukkleuren, dat kleuren op uw scherm kunnen afwijken van het eindproduct doordat een beeldscherm gebruikmaakt van RGB-kleuren en drukwerk van CMYK- of Pantone kleuren.

Bestanden aanleveren kan via mail naar kim@lambertverpakkingen.be en info@lambertverpakkingen.be. U kunt ook gebruik maken van Mailbigfile en WeTransfer.